طرز تهیه ی آش رشته مواد لازم :سبزی آش(تره/جعفری/کشنیز/شوید/اسفناج) 500گرم-حبوبات(عدس-نخود لوبیا چینی)300گرم-پیاز بزرگ 2 عدد –نعناع خشک 3 قاشق سوپ خوری-کشک آماده 3 پیمانه –آب 8 پیمانه –روغن 6 قاشق سوپ خوری –زرد چوبه 2 قاشق مربا خوری –نمک وفلفل به مقدار لازم .طرز تهیه :قبل ازهر چیزی حبوبات را برا ی مدتی در آب خیس میکنیم(بهتر است از شب قبل درآب قرار بدهیم).نخود ولوبیا را در قابلمه ریخته وبا 7 پیمانه آب می پزیم حدود 1 ساعت بعد عدس اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم.برای از بین نرفتن خواص سبزی بهتر است در حین پختن حبوبات آنها را خرد کنیم.پیازهای خلال شده را سرخ کرده ومقداری از آن را برای روی آش نگه میداریم وبقیه را درون قابلمه می ریزیم.سبزی آش /زرد چوبه ونمک وفلفل را به آن اضافه می کنیم .پس از پخته شدن مواد داخل قابلمه رشته را میریزیم و مرتب هم می زنیم .1پیمانه آب باقیمانده را به صورت ولرم به آش اضافه کرده .زمانی که آش در حال جا افتادن است نعناع خشک را در روغن تفت میدهیم وبه همراه پیاز داغ که کنا ر گذاشته بودیم برای تزیین روی آش استفاده میکنیم .کشک را هم قبل از کشیدن آش با آن مخلوط میکنیم. نوشته شده توسط فرناز /منبع کتاب آشپزی و شیرینی پزی شیوا از شیوا خلیل زاده