X
تبلیغات
رایتل
مطالب جالبی از تاریخ ایران وورزش جهان
دستور پخت آش ماش

طرز تهیه ی آش ماش مواد لازم:1-ماش300گرم/2-شلغم250گرم/3-هویج150گرم/4-سبزی آش 400گرم/5-پیاز سرخ شده 3قاشق سوپخوری/6-نمک و فلفل به اندازه ی کافی/7-برنج به دلخواه.دستور پخت:ماش را پس از تمیز کردن و شستن به همراه 5 لیوان آب بپزییدو در حین پختن روی شعله ی ملایم مرتب هم بزنید تا ته نگیرد .برنج را را نیز پس از شستن به همراه پیاز سرخ شده وزرد چوبه به داخل ماش ریخته و شلغم وسبزیجات خرد شده را نیز در قابلمه بریزیدو به پختن ادامه دهید.