مواد لازم برای تهیه ی آش انار :برنج 250 گرم –لپه 150گرم –پیاز بزرگ 3 عدد –چغندر نیم کیلو –نعناع 250 گرم نعناع خشک 1 قاشق سوپ خوری-رب انار100گرم –روغن 100 گرم –آب 8 پیمانه –زرد چوبه 2 قاشق مربا خوری –نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه :لپه ی شسته شده را به همراه8 پیمانه آب در قابلمه ریخته وروی حرارت بگذارید.بعد از جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را کم کنید .چغندر را پس از سرخ کردن در قابلمه بریزید .پیاز را کمی درشت خرد کرده ودرسرخ کنید.مقداری ازآن را کنار بگذارید وبقیه را پس از نیم پز شدن لپه به همراه نعناع/برنج/رب انار/زرد چوبه/نمک وفلفلداخل قابلمه بریزید .بعد از پخته شدن آش می توانید ان رابا نعناع داغ و پیاز داغ تز یین کند.نویسنده فرناز