نگاهی به تمدن ایرانی

مطالب جالبی از تاریخ ایران وورزش جهان

نگاهی به تمدن ایرانی

مطالب جالبی از تاریخ ایران وورزش جهان

ماکارونی با گوشت

مواد لازم برای 4 نفر :

ماکارونی نازک یک بسته 

گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

پیاز متوسط یک عدد

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

پودر سیر یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

روغن زیتون دو قاشق مرباخوری

پنیر پیتزا 50 گرم رنده شده

طرز تهیه:

شاید به خودتان بگویید ماکارونی را که خیلی‌ها بلدند درست کنند. چرا دستور طبخ آن را داده‌اید، در پاسخ باید بگویم که ماکارونی غذای راحتی است، اما گاهی اوقات چاشنی آن خوشمزه نمی‌شود از خودتان می‌پرسید که چرا ماکارونی که در رستوران‌ها به خصوص رستوران‌های ایتالیایی می‌خوریم آنقدر خوشمزه است، به این دلیل که چاشنی آن بادقت خاصی درست می‌شود، حال طرز تهیه این ماکارونی را بخوانید.

ابتدا پیاز را با رنده ریز، رنده می‌کنیم سپس آن را در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود، بعد گوشت را داخل پیاز می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا گوشت هم سرخ شود. زردچوبه، رب‌گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه و هم می‌زنیم و کمی آب روی مواد می‌ریزیم و می‌گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد، دقت کنید که خوشمزگی چاشنی ماکارونی به این نکته است که گوشت چرخ‌کرده آن باید بدون چربی باشد، مزه چربی است که مایه گوشت ماکارونی را پس از پخت خوش‌طعم نمی‌کند سپس همان طور که می‌دانید داخل ظرف حاوی آب جوش، به همراه نمک و روغن ماکارونی‌ها را می‌ریزیم و پس از ده دقیقه ماکارونی را آبکش می‌کنیم، خیلی از شماها عادت دارید که پس از آبکشی، ماکارونی و مایه گوشت را داخل قابلمه می‌ریزید و نیم ساعت روی حرارت می‌گذارید تا ملایم دم بکشد، همین مسئله باعث می‌شود که ماکارونی پس از پختن خوشمزه نشود، بهترین روش این است که این کار را انجام ندهید بلکه ماکارونی را پس از آبکشی زیر شیر آب گرم داخل آبکش قرار داده، سپس آن را در قابلمه بریزید و کمی به آن روغن مایع (دو قاشق غذاخوری)، روغن زیتون (دو قاشق غذاخوری) و پودر سیر (یک قاشق چایخوری)، زردچوبه (نصف قاشق چایخوری) اضافه کنید و هم بزنید همین طور که ماکارونی را با قاشق‌های مخصوص هم می‌زنید، شعله هم روشن باشد (در حدود دو دقیقه) سپس ماکارونی را به میل خود در دیس یا بشقاب بکشید و روی آن مایه گوشت را که باید حتما داغ باشد بریزید. پس از این مرحله اگر دوست داشتید پنیر پیتزای رنده شده را روی گوشت بریزید. ماکارونی خوشمزه شما آماده است، البته فکر نکنید که این ماکارونی خیلی مزه سیر را به خود خواهد گرفت بلکه تنها کمی چاشنی سیر را با خود به همراه دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد