بیسکویت دایجستیو، یک بسته* موز، یک عدد بزرگ* شکر نصف لیوان * پودر کاکائو یک چهارم لیوان* آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری* کمی نمک * شیر ۳ لیوان * کمی وانیل* چیپس های شکلاتی یک و نیم لیوان
طرز تهیه:
بیسکویت را پودر و به طور مساوی ته ظرف مناسب پخش کنید و کمی فشار دهید. نصف موز را برش بزنید و روی بیسکویت بچینید.* شکر، کاکائو، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط و شیر را به آن اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود.* پس از جوش آمدن به مدت یک دقیقه پخت را ادامه دهید و از روی حرارت بردارید.* در این مرحله وانیل را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید.* برای این که سطح پودینگ نبند